Dinsdag 15 december om 11:00 het webinar
Nutri-Score is meer dan een berekening, wat kan ik ermee?

Het is verstandig om voorbereid te zijn op de invoering van de Nutri-Score. Hoe? Nou, heel eenvoudig: door nu alvast de scores van uw producten te bepalen. Zo voorkomt u dat u straks voor onverwachte uitkomsten komt te staan. Mis daarom onze gratis webinar niet op 15 december a.s. om 11.00 uur!

De Nutri-Score wordt al gebruikt in o.a. Frankrijk en België en zal medio 2021 ook in Nederland worden geïntroduceerd. De Nutri-Score is niet alleen voor de consument interessant, maar zeker ook voor u als producent van voedingsmiddelen.

De berekening van de Nutri-Score komt in het kort neer op een puntentelling. Maar hoe werkt deze puntentelling precies en welke informatie hebt u hiervoor nodig?
Tijdens dit webinar worden antwoorden gegeven op verschillende vragen. Hoe bereken ik de Nutri-Score? Hoe bereken ik het percentage fruit en groenten? Wat valt er allemaal onder fruit en groenten volgens de methode van de Nutri-Score? Hoe kan ik de Nutri-Score inzetten bij productverbetering?

Voor wie?
Dit webinar is zowel voor marketeers, productontwikkeling als quality assurance medewerkers interessant.

Binnen 30 minuten op de hoogte van:
- Wat is de Nutri-Score
- Hoe bereken ik de Nutri-Score
- Huidige status van de Nutri-Score
- Hoe kan ik de Nutri-Score toepassen

Tijdens dit webinar zal de theorie behandeld worden, gevolgd door voorbeelden uit de praktijk. Deelname is gratis en eenvoudig te volgen vanaf uw werkplek.
Mis dit webinar niet en meld u tijdig aan. Wij heten u alvast van harte welkom op 15 december a.s. om 11.00 uur!

SPREKER
  Anne bekker rond
 
ANNE BEKKER
Labelling Specialist
 
KTBA-Merieux-Company_CMYK
 
 

MELD U NU AAN