Wat zijn de wijzigingen in BRC Global Standard Food Safety, Issue 9 en wat betekent dit voor uw organisatie?


Met ingang van 1 augustus jl. is BRC Global Standard Food Safety, Issue 9 van kracht. En vanaf 1 februari 2023 worden de audits uitgevoerd. Dat geeft uw organisatie de tijd om zich voor te bereiden op toetsing van deze nieuwe norm.

Maar wat zijn de wijzigingen? En wat betekent dat voor uw organisatie? Dat is het onderwerp van de webinar op 20 september a.s.

Omdat wij nauw mochten samenwerken met BRCGS in het hele traject, hebben we geconstateerd dat er een groot aantal wijzigingen is ten opzichte van versie 8. We zien vijf grotere thema’s als rode draad. Een tipje van de sluiter: Voedselveiligheidscultuur wordt nóg belangrijker en BRCGS is directief als het gaat om de inhoud van het plan om de voedselveiligheidscultuur te verbeteren. Dit zien we ook terug bij de evaluatie van de doelstellingen en communicatie richting alle medewerkers.

Benieuwd naar alle wijzigingen? Op 20 september a.s. organiseren wij een webinar waarin onze expert Aldo Rus, dieper ingaat op de nieuwe norm en wat dit voor uw organisatie kan betekenen.

Deelnemen?
Meld u aan via onderstaand formulier. Deelname is gratis. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de link om online deel te nemen.

Kunt u op deze dag niet aanwezig zijn, meld u zich dan toch aan. U ontvangt dan na afloop een e-mail met de recording.

 

SPREKER

Aldo Rond

 

Aldo Rus
Productmanager Opleiding & Training

 MELD U NU AAN