Gratis webinar
Listeria is geen risico, hoe dan?

Houdbaarheidstermijnen staan onder druk. Met regelmaat wordt Listeria aangetroffen. Van consumenten kan niet worden verwacht dat zij het gevaar voor Listeria zelf beheersen. Listeria is niet weg te denken. Ontwikkelingen stapelen zich op. Waar kunt u zich op voorbereiden en wat kunt u nu doen? 

Volg dit webinar waarbij er inzicht wordt gegeven door drie partijen: machinefabrikant Avure Technologies, adviesbureau KTBA en laboratorium Mérieux NutriSciences. KTBA zal ingaan op praktijkcases aan de hand van infoblad 85, Avure vertelt over de vernieuwende techniek High-Pressure Processing(HPP) en Mérieux sluit af over procesvalidatie en alle stappen die daarbij horen.

SPREKERS
Jasper van Altena-  Avure Technologies

 

KTBA consultant Brenda Kerkdijk

 

Frank de Bok - Mérieux NutriSciences

 

JASPER VAN ALTENA

Food Technologist EMEA

Levensmiddelentechnoloog met interesse voor nieuwe technologieën, bijna 30 jaar ervaring in de foodindustrie in verschillende rollen. De laatste 7 jaar betrokken bij HPP. Jasper: ’Voor mij is HPP een oplossing om “ready to eat” producten te produceren zonder riscio van Listeria monocytogenes.’

Avure Technologies

 

BRENDA KERKDIJK

Senior Consultant

Microbiologe en gedreven consultant bij uitstek. Naast consultancy in de praktijk zet ze zich in als kennisdeler. Brenda: ‘Waarom zou ik de kennis voor mezelf houden? Met het delen maken we samen de wereld een beetje voedselveiliger.’

 

KTBA-Merieux-Company

FRANK DE BOK

Microbiologist / Manager Food Science Center Ede

Met zijn achtergrond in Microbiologie (promotieonderzoek) en Analytische Chemie (MSc.) is Frank erkend microbioloog. Vanuit het Food Science Center biedt hij onderzoek en advies om levensmiddelenproducenten te helpen met het beheersen van risico's.

Mérieux NutriSciences

 

 
Mede mogelijk gemaakt door:
Food tech brainport Pascal Processing

 

BEKIJK HET WEBINAR TERUG